Boka granskning

Välj det paketet som passar ditt företag så tar vi det därifrån!

Våra Paket

Startup

1500kr

Passar företag som är nya in i det digitala vimlet.

Vad som ingår:

Du betalar först efter en bokning är bekräftad. Alla priser är ex moms.

Företag

5000kr

Passar etablerade företag/hemsidor som har en fot inne i det digitala utrymmet men vill utvecklas.

Vad som ingår:

Du betalar först efter en bokning är bekräftad. Alla priser är ex moms.

Anpassad

Offert

Passar ingen av de andra paketen? Vill du plocka ihop ditt eget paket? Vi hjälper dig komma fram till en plan som funkar för just ditt företag.

Vad som ingår:

Du betalar först efter en bokning är bekräftad. Alla priser är ex moms.

Vad granskar vi?

Vi analyserar din hemsida från topp-till-tå

Webbanalys

I webbanalysen så analyserar vi allt ifrån fungerande cookies till eventuella buggar i koden. Vi kollar även hur du kan optimera hastigheten av webbplatsen.

CRO-analys (e-handel)

CRO (eller konverteringsoptimering) för e-handel är en analys fokuserad på att optimera din ehandels köpresa. 

CRO-analys

I CRO-analysen så kollar vi på lead-genererande källor och hur vägen till dom ser ut. Målet är att optimera och förenkla konverteringsvägarna.

UX-analys

UX-analysen går ut på att ta reda på hur väl hemsidans användarbarhet är strukturerad. I rapporten hittar du tips som du kan implementera direkt!

Design-analys

Är det dags att fräscha upp designen? Följer hemsidan en röd tråd design-mässigt? Vi analyser din hemsidas design och presenterar delar som vi tror kan förbättras.

SEO-analys

Vi gör en utförlig on-page SEO-analys för din hemsida. Vi analyserar hela sidans potential till att synas bättre organiskt.

rapport

Utförlig rapportering

Vi förstår att digital marknadsföring är knepigt att förstå sig på. Vi vill hjälpa dig så gott vi kan och det gör vi som enklast via våra utförliga rapporter som ingår i alla prispaket. Där får du en ingående förklaring på fel/missar som finns på ditt företags hemsida samt hur du löser det.

Om du inte vill lösa problemen själv så inkluderar vi självklart outsourcing kontakter med expertis inom de olika områdena som du kan kontakta på direkten!

Vanliga Frågor & Svar

Granskad.nu är ett företag som hjälper dig och ditt företag att hitta vilka delar i det digitala utrymmet som du gör rätt samt vilka du kan göra bättre.

Vi hjälper dig prioritera din marknadsföringsbudget så att du kan få så mycket tillväxt som möjligt utan att spendera pengar på onödiga tjänster.

Vi kan garantera att du kommer få din granskning inom 5-7 arbetsdagar. Vårt mål är att utföra det arbete vi gör så utförligt och effektivt som möjligt, i och med detta så kan det hända att du får din granskning snabbare än så!

När du går till en marknadsföringsbyrå så finns det alltid i deras intresse att tjäna så mycket pengar som möjligt på varje affär. Detta innebär att varje tjänst som går att säljas på, kommer att säljas på.

Granskad.nu ger dig en opartisk behovsanalys då vi inte får någon vinning av vad du köper för tjänster av marknadsföringsbyråer. Vi finns enbart här för att hjälpa dig förstå ditt företags behov i det digitala utrymmet.

Gör-det-själv instruktioner är åtgärder som du själv kan utföra för att snabbt och effektivt kunna öka värdet av din digitala närvaro. Dessa åtgärder kräver sällan ingrepp av en extern marknadsföringsbyrå och kan spara dig ett flertal tusenlappar.

Vi jobbar tätt med ett flertal marknadsföringsbyråer och frilansare som har samma tankesätt som oss. Värde över mängd.

Outsourcing-tips är våra tips till vem du och ditt företag kan vända er till om vi märker i granskningen att något är lite för invecklat att utföra själv. Då tipsar vi om en byrå/frilansare som vi tror skulle göra ett så bra jobb som möjligt med just ditt företags nisch och behov.

Vi hjälper dig mer än gärna att förstå rapporten som du får när vi granskat din webbplats.
Du kan boka en 30 minuters genomgång via denna länk.

Ja, I nuläget så analyserar vi enbart hemsidor.